Groninger Kinderkoor op concert Kinderkoren Studiedag Roden in 3D

Het Concert Kinderkoren Studiedag gisteren 5 oktober in de rooms katholieke kerk in Veenhuizen stond in het teken van DELEN.
muzikanten, koren
Een dag waar  het Roder Jongenskoor, Roden Girl Choristers, Groninger kinderkoor en kinderen die wilden zingen, optrokken met gelijk gestemden om te ervaren hoeveel plezier het streven naar muzikale kwaliteit met zich mee kan brengen. En geen gemakkelijke opgave, een hele dag staan, ademhalings- en bewegingsoefeningen en concentratie om de muziek in te studeren voor een concert later op de dag. En het resultaat dat mocht er zijn. Een geweldig concert waar je de rillingen in je lijf voelde, zo mooi was het resultaat van deze studiedag en wij het u het nummer Look at the Word voor u kozen om op te nemen.

Een geweldige dag waar een stimulans gegeven is aan sociaal-cultureel-maatschappelijke activiteiten in dit geval de provincie Drenthe, en waar wij graag een korendag in Groningen zien voor dit doel en wie weet met enige inspanning en sponsoring realiseerbaar moet zijn.

Alle foto’s van deze dag met verwijzing naar de website’s: klik hier

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Deze studiedag is onderdeel van een groter project Roden in 3D van Stichting Koorschool Noord Nederland. Een project wat opgebouwd is rond drie kernwoorden:

Doen, Delen en Doorgeven. Een mooie missie waar het Groninger Kinderkoor deelgenoot  van was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *