Groninger ondernemers in actie over de gevolgen van openstelling

De winkels mogen weer beperkt open of korter gesloten en daar zijn velen blij en niet blij mee. Vanmorgen rond half elf kwamen tientallen ondernemers van Groningen op de Grote Markt bijeen om actie te voeren. Een beetje blij maar de grote zorgen zijn nog lang niet voorbij laat één van de initiatiefnemers, Nynke Kloosterman, ons weten.

Door de lockdowns en andere maatregelen die genomen moeten worden tegen de coronapandemie verkeren velen in grote financiële problemen en kunnen de aflossingen beetje bij beetje beginnen en hebben niet het vertrouwen dat Den Haag zich realiseert wat schuil gaat achter de problemen. Het is oneerlijk met de huidige compensatieregelingen waarin velen zich afvragen hoe te leven met zulke grote schulden. De pandemie is ons overkomen en kan niet benoemd worden als ondernemersrisico.

Tekst gaat door onder de galery.   Alle foto’s en video’s: klik hier 

Zaak om de kwestie hoog op de politieke agenda te krijgen en politiek breed de kwestie te bediscussiëren voor passende oplossing voor de branches die zo zwaar gebukt gaan onder de pandemie. Gewoon alles weer open waarin we allen een verantwoordelijkheid hebben de regels na te leven en zij die het nu zo zwaar hebben gewoon weer kunnen ondernemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *