Grote drukte op vrijmarkt winkelcentrum Paddepoel op Koningsdag

nederland 2016, groningen, paddepoel, winkelcentrum, koningsdag

Het was half negen vanmorgen toen de eerste jonge standhouders zich melden bij de organisatie. Zo’n tachtig kinderen kregen een aantal meters toegewezen om vandaag hun spulletjes aan de man te brengen. Geen code oranje, heerlijk binnen met ’s middags een zak patat met ranja als traktatie. Er was van alles te koop. Oma’s hadden meegebakken aan de cup cakes en die waren voortreffelijk. Velen waren in het oranje uitgedost, kortom de jongeren hadden zich goed voorbereid en was het voor sommigen een vermoeiende bezigheid.

Alle foto’s van de vrijmarkt: klik hier

De vrijmarkt werd opgevrolijkt door een accordeonist en een draaiorgel. Niet de jongste orgeldraaier van Groningen, Joris ten Have. Hij had een vol programma en zijn vriend Cars Hendriks reisde van Zalbommel naar Groningen om onder meer de liedjes van K3 ten gehore te brengen en daarmee doemde het beeld op van de grote kleurige instrumenten die spelen op straat etc.

 

Een geslaagde Koningsdag op het grootste overdekte winkelcentrum van Groningen, winkelcentrum Paddepoel. Een centrum met meer dan tachtig winkels met vele maandelijkse activiteiten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.