Herdenken op het Crematorium voorafgaand aan Allerzielen

groningen-zernike-crematorium-allerzielen-geert van duinen-4U bent van harte uitgenodigd voor de herdenkingsbijeenkomst die Yarden op 1 november, de dag voor Allerzielen, organiseert op het Crematorium aan de Crematoriumlaan in Groningen.

Tijdens de ‘Herinneringsweken’ wordt Yarden Crematorium Groningen omgetoverd tot een bijzondere herdenkingsplaats. Yarden biedt u de gelegenheid om tijdens een herdenkingsceremonie stil te staan bij het afscheid dat u nam van uw dierbare. Zij hopen uw heimwee daarmee een kleine glimlach te kunnen geven.

Deze herdenkingsbijeenkomst in Groningen is gratis bij te wonen. U hoeft zich vooraf niet aan te melden.

Voor wie is herdenken bedoeld?
Als u uw overleden dierbare op een betekenisvolle manier wilt herdenken. Als u wilt stilstaan bij het afscheid dat u nam van uw dierbare. Iedereen is van harte welkom op de herdenkingsbijeenkomsten.

Op welke manier kunt u herdenken?
U kunt bijvoorbeeld tijdens een lichtjesceremonie, nabestaandenconcert, lezing over de zielenreis of wandeling uw dierbare herdenken.

Waarom is herdenken belangrijk? 

Ervaring leert dat dit een betekenisvolle manier is van afscheid nemen helpt bij het rouwproces. Met deze herdenkingsbijeenkomsten hopen wij uw heimwee een kleine glimlach te kunnen geven.

Foto’s (Geert van Duinen) van herdenkingsbijeenkomst in 2013: klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *