Huisartsenpost verhuizen naar het Martini Ziekenhuis

steden nederland, gronngen, oosterparkwijkDe Doktersdienst Groningen maakte vrijdag bekend  dat de huisartsenpost van het Damsterdiep zal verhuizen naar een (nog te bouwen) locatie op het terrein van het Martini Ziekenhuis. De doktersdienst kiest voor bereikbaarheid en beschikbaarheid van de huisartsenzorg. Voor de patiënten van Doktersdienst Groningen is het belangrijk dat zij snel en adequaat kunnen worden geholpen door de juiste zorgverlener. Door huisartsenposten bij een ziekenhuis te huisvesten is zo nodig ook vervolghulp dichtbij.

Het besluitvormingsproces in de afgelopen maanden in een stroomversnelling geraakt en nu is  de kogel door de kerk. Het ziekenhuis is heel blij dat de huisartsenpost bij het Martini Ziekenhuis komt. Het plan is dat de huisartsenpost in 2017  in een apart gebouw naast de Spoedeisende Hulp de deuren kan openen.

 

2 gedachten over “Huisartsenpost verhuizen naar het Martini Ziekenhuis

  1. Rare jongens daar bij die huisartsenpost. Ze zijn nu op loopafstand van het UMCG gevestigd. Mooi in het midden van de stad. vlak bij de ringweg. Wat is daar nu mis mee? Of zijn er andere (financiële) zaken die hier een rol spelen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *