Inbreng winkel Novo Paddepoel geeft kleding 2e kans

Aan de Zonnelaan 30-05 in de Groninger wijk Paddepoel is begin 2014 een Novo locatie in gebruik genomen. Een locatie midden in de samenleving die de mogelijkheden voor samenwerking met anderen in de wijk wil realiseren.

Welkom bij 2dKans is één van de initiatieven waar 1 september a.s. mee wordt gestart. 2DKans is een inbreng winkel voor kleding vanaf maat 104, dames en herenkleding. Er wordt streng geselecteerd. De kleding moet modern zijn, schoon en niet versleten.

De kleding wordt tot twaalf te koop aangeboden. Aan het eind van het seizoen wordt de kleding  tijdens uitverkoop goedkoper aangeboden. Niet verkochte  kleding gaan naar het Leger des Heils

De openingstijden zijn elke dinsdag, woensdag en donderdag van 13:00 – 16:00 uur. Voor contact kunt u mailen [email protected] of bellen: 06-83524601

Op de locatie Zonnelaan wonen mensen die begeleiding krijgen die gericht is op de eigen hulpvraag. Er is nadrukkelijk aandacht voor de mogelijkheden tot en haalbaarheid van ontwikkeling van eigen vaardigheden. De bewoners van de Zonnelaan hebben een bepaalde mate van zelfstandigheid in vrijetijdsbesteding, maar krijgen waar nodig ondersteuning in de structurering van het dagelijks leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *