Inloopbijeenkomst werkzaamheden omgeving Noordzeebrug

groningen-de hoogte-noordzeebrug-asfalteringswerkzaamheden-1Op maandag 15 december 2014, tussen 17.00 uur en 19.30 uur, organiseert de provincie Groningen een inloopbijeenkomst over het vervolg van de werkzaamheden in de omgeving van de Noordzeebrug.

Geïnteresseerden kunnen tussen de genoemde tijdstippen binnenlopen in het Floreshuis dat vanwege een verbouwing tijdelijk aan de Johan Van Oldebarneveltlaan 6 (de Hoogte) is gevestigd.

Geluidsoverlast en nieuwe verkeerssituatie
Vanaf medio januari 2015 breekt er met name voor bewoners en directe omgeving van de Curaçaostraat  een periode van (geluids)overlast aan door werkzaamheden. Tevens wordt dan de verkeerssituatie op de Noordzeebrug veranderd en kunnen fietsers en voetgangers niet meer gebruik maken van de Noordzeebrug. Zij krijgen dan te maken  te maken met een omleidingsroute. Hierover volgt nog aparte communicatie.
Het eerste brugdeel is nu nagenoeg gereed. Vanaf medio januari start de aannemer met de bouw van het andere gedeelte van de nieuwe brug. Het verkeer dat tot nu toe aan de “stadszijde” heeft gereden, wordt dan overgezet op de nieuwe brug en het nieuwe viaduct De Hoogte. Het verkeer komt daarmee aan de “Winsumzijde” te rijden. De Bedumerweg wordt tijdelijk aangesloten op de op- en afritten die zijn aangelegd aan de zijde van het industrieterrein De Hoogte. Fietsers kunnen dan niet meer de brug over en krijgen een omleidingsroute.

Vragen
Tijdens deze bijeenkomst zullen vertegenwoordigers van de provincie Groningen, de gemeente Groningen én de aannemerscombinatie Van Spijker Infrabouw BV / Oosterhof Holman Infra BV aanwezig zijn, die u van informatie voorzien en uw eventuele vragen beantwoorden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *