Inwoner Groningen ernstig gewond op station Beilen

transport, treinenEen 22-jarige inwoner van Groningen is zaterdagochtend vroeg ernstig gewond geraakt op het NS-station in Beilen. De man is vermoedelijk geraakt door een voorbijrijdende trein. Aanwijzingen voor een misdrijf ontbreken.

De man werd ’s ochtends iets na half acht ontdekt door een reiziger. Het slachtoffer kon de hulpdiensten niet vertellen wat er was gebeurd. Hij werd met zeer ernstig beenletsel naar het Universitair Medisch Centrum Groningen vervoerd. Vanwege het onderzoek door de politie werd een deel van het station enkele uren afgesloten. Het treinverkeer liep eveneens vertraging op. Door een politiehelikopter werden opnames gemaakt. Uit het onderzoek blijkt dat de man in Beilen ’s ochtends vroeg was uitgestapt om met een andere trein verder te reizen. Hij is mogelijk uitgegleden en daarbij door een voorbijrijdende trein geraakt.

1 gedachte op “Inwoner Groningen ernstig gewond op station Beilen

  1. in de trein van 6.07 stapte op het laatste moment een jongen in die vrij aangeschoten was. in Beilen stapte hij uit toen de conducteur hem vroeg waar hij zijn moest en hem vertelde dat we Assen al voorbij waren. De conducteur heeft hem nog gewezen hoe hij op het goede perron kwam….. sterk het idee dat het om de zelfde persoon gaat…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.