Kerstmarkt de Fontein groot succes

Op 10 december jl. was er in de Fontein een kleine, gezellige en ook nog eens de leukste kerstmarkt. Voor 10 uur stonden de eerste belangstellenden al voor de deur te wachten. Een geweldige trekpleister is elk jaar weer de door een paar leden van de Fontein gemaakte kerststukjes. In totaal zo’n honderd.


De fotograaf werd ook dit jaar weer goed bezocht. Ook voor de gezellige kraampjes met o.a. sieraden, sjaals, etenswaren en kerstartikelen was er volop belangstelling.
In de kerkzaal werd gemusiceerd. We merken dat dit onderdeel van de kerstmarkt steeds meer belangstelling krijgt en dat de vrijwillige bijdrage van de luisteraars verviervoudigd is.
Rond het middaguur kreeg de keuken het druk met de verkoop van erwtensoep, bruine bonensoep en broodjes worst. De oliebollen bij de ingang van de kerk waren om 13.30 uur al uitverkocht.
Na afloop van de kerstmarkt konden we de medewerkers mededelen dat we in vier uur tijd een bedrag van €2531,54 hadden bijeengebracht voor ons diaconale project the future in our hands.
Het geld wordt gebruikt als schoolgeld voor 175 kinderen in de stad Kololi in Gambia en voor het hospitaaltje bij de school.
Alle medewerkers, sponsoren en bezoekers worden hartelijk bedankt  voor dit succes.
Bram van Huis namens de werkgroep diaconaat van de Fontein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *