Kerstzondag winkelcentrum Paddepoel meer dan alleen Groningers

steden nederland, groningen, paddepoelDit weekend kerstmarkt op het grootste overdekte winkelcentrum van Groningen, winkelcentrum Paddepoel waar alles rond om de kerst te vinden is en waar de bezoekers van het winkelcentrum kans maken op het winnen van een auto. Voor 15 euro boodschappen ontvangt u een lot en maakt u kans op vele prijzen. 

Het was een drukke zondag met bezoekers van heinde en ver. Bezoekers niet alleen  uit de wijk maar ook uit de provincie maar ook uit Friesland en Drenthe. Het grootste overdekte winkelcentrum van Groningen op weg naar haar regiofunctie?

Onder het publiek toch een kritische noot. Het ontbreken van kerstmuziek om een beetje in kerstsfeer te komen was een veel gehoord geluid. Winkeliers en standhouders kijken terug op een geslaagd kerstweekend in Paddepoel.

Wilt u op de hoogte blijven over het winkelcentrum like de facebookpagina: klik hier

Alle foto’s van de kerstmarkt: klik hier


We promoten nog even een mooie cd die vorig jaar werd gepresenteerd door het Groninger Kinder- en jeugdkoor bij RTV-Noord. Bijna Kerstfeest is te verkrijgen via Itunes en Google play en te beluisteren via Spotify. De opbrengst van de single in voor 50% voor War Childs en de overige 50% als bijdrage voor diverse activiteiten. Alles over het koor: www.gkjk.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *