Kinder- en jeugdkoor op weg naar België dankzij de boodschappen van Poiesz

groninger kinder- en jeugdkoor-helpman clubactie-3Supermarkt Poiesz in Helpman organiseerde een Jeugd Sponsor Actie wat zeker een groot succes genoemd mag worden. Verenigingen kregen een steuntje in de rug. Middels sponsorpunten kon acht weken lang geld verzameld worden. Zo ook het Groninger Kinder- en jeugdkoor die de punten hard nodig hebben om binnenkort deel te kunnen nemen aan een Europees Muziekfestival in Neerpelt in België.

groninger kinder- en jeugdkoor-helpman clubactie-1In de supermarkt vanmorgen werd het winkelend publiek op gewacht door koorleden die natuurlijk muzikaal van zich lieten horen. De aardappelen werden gekaapt en met de mooie aanbiedingen werden veel punten geschoord om het doel België te kunnen realiseren.

 

groninger kinder- en jeugdkoor-helpman clubactie-2Een mooi initiatief van een wijksupermarkt die laat zien dat participeren met de wijk een steeds belangrijke rol gaat spelen als het om klantenbinding gaat!

Jeugd Sponsor Gala
De einduitslag van de deelnemende verenigingen wordt bekend gaan gemaakt tijdens het Jeugd Sponsor Gala op vrijdag 11 april 2014 .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *