Koninginnedag Centrum Groningen met Mini Mogambo

Half twaalf vanmorgen op de Vismarkt in het centrum van Groningen. Alweer voor de derde keer op rij werden ze aangekondigd, de bijdrage uit Paddepoel. Ja, Mini Mogambo een kinderduo met lef en een geweldig optreden.
groningen-centrum-koninginnedag 2013 mmv mini mogambo-5

Dan alle kinderen gehuld in allerlei mooie oranje attributen. Het begon allemaal rustig vanmorgen, maar ja, wees nu eerlijk, zo vaak is er geen troonwisseling en velen volgden de troonwisseling voor de buis.Heel geïnteresseerd was een Duitse cameraploeg die verslag deden over Groningen tijdens Koninginnedag. Onderstaand een opname van optreden Mini Mogambo:

Ja en daar stond ook de bank. Ja in Oranje, u weet wel onze eigen bank. Geen geld maar wel een zakje Troonwissel Muntdrop werd door de ING-bank uitgedeeld. Niet om uit te geven en te sparen dus. Alle foto’s van vandaag: klik hier

 

Verderop in de Turftorenstraat de Oranje biljarttafels waar in de loop van deze middag wel heel wat biljartballen zullen rollen. Ook bijdzonder, de  Vissersbrug in Koningskleuren. Een bijzondere Koninginnedag in het centrum van Groningen en vooral gezellig leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *