Let’s Gro opzoek naar ideeën en initiatieven Made in Groningen

groningen-centrum-let's gro-8Let’s Gro start op 21 en 22 november 2014 haar tweede editie. Net als bij de eerste editie gaat Let’s Gro in 2014 op zoek naar nieuwe ideeën en initiatieven voor de toekomst van de stad en regio. Let’s Gro wil zich laten inspireren door mensen met energie en goede plannen.

Ze voegen een nieuwe dimensie toe in 2014. Want een goed idee alleen is niet genoeg. Om plannen van de grond te krijgen is meer nodig. Dat vraagt om lef, creativiteit en ondernemerschap. Stad en regio kunnen zich laten inspireren door mensen die uit Groningen komen. Ondernemers die hier hebben gestudeerd of loopbaan zijn begonnen en daarna hun dromen, ambities en plannen hebben waargemaakt, hier of elders.

We nodigen hen uit om tijdens Let’s Gro de plannenmakers en initiatiefnemers van vandaag een handje op weg te helpen met hun succesverhaal, levenslessen en ervaringen. Van een goed idee tot een succesvol bedrijf!

En natuurlijk blijft het uitgangspunt van 2013 overeind: het gaat over de toekomst van Stad en de regio. Goede ideeën en tips voor Let’s Gro 2014 zijn meer dan welkom. Dus mail!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *