Lidl Eikenlaan gemoderniseerd volgens laatste standaard

groningen-selwerd-eikenlaan-verbouwing lidl-3Lidl filiaal aan de Eikenlaan in Groningen wordt momenteel verbouwd en gemoderniseerd volgens de laatste Lidl-standaard. Zo zal er onder andere een bake-off worden gerealiseerd, waar klanten terecht kunnen voor vers afgebakken broodjes. Ook zal het vernieuwde filiaal ruimer zijn.

groningen-selwerd-eikenlaan-verbouwing lidl-2Voor de uitbreiding is niet alleen de winkel van bakker Meindertsma maar ook nog een deel van Primera winkel overgenomen. Aangezien een verbouwing niet te combineren is met de verkoop van levensmiddelen bleef alleen een volledige sluiting over.

 

Wij verwachten eind november weer te openen.

In de tussentijd zijn klanten van harte welkom in de winkel aan het Wielenwaalplein 312 of de winkel aan de Siersteenlaan 130 in de wijk Vinkhuizen.

Eén gedachte over “Lidl Eikenlaan gemoderniseerd volgens laatste standaard

  1. Heerlijk winkelen in het prettig verbouwde pand aan de Eikenlaan maar hoe is het nu met kwaliteit gesteld? Ik was gewend er op te vertrouwen zonder twijfel groenten te pakken die fris en vers is. Op 5 dec. kocht ik een komkommer en worteltjes. De bospeen lekte al door het plastic heen bij de kassa en de komkommer bleek bij het klaar maken half vergaan te zijn.Vandaag kccht ik veldsla die ook niet meer fris was en de verse bloedsinaasappel smaakt zuur.
    Aan de kassa is het personeel zeer klant vriendelijk maar liever zoals voor de verbouwing direct lekkere verse levensmiddelen in mijn mandje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *