Loneke Uneken wint slotetappe | Ellen van Dijk winnaar Healthy Ageing Tour 2021

Lonneke Uneken heeft een razendspannende slotetappe van de Healthy Ageing Tour gewonnen. De beloftevolle renster van SD Worx wist op en rond de VAM-berg een indrukwekkende solo uit haar benen te schudden, maar de eindzege ging opnieuw naar een knokkende Ellen van Dijk.

Fotograaf Rieks Oijnhausen kijkt terug op een mooi sport evenement in een coronatijdperk waar ook de fotograaf zich dagelijks moest laten testen om de mooie beelden voor ons weer vast te leggen.

Op de slotdag van de Healthy Ageing Tour was het nog een laatste keer alle hens aan dek voor de rensters, aangezien de derde en laatste etappe finishte na ontelbare passages over de VAM-berg. Jolien D’hoore, de winnares van de openingsetappe op het TT-circuit van Assen, was verantwoordelijk voor de eerste serieuze aanval van de dag.

Algemeen klassement na etappe 3

1. Ellen van Dijk 2. Lisa Brennauer 3. Emma Norsgaard

De Healthy Ageing Tour is een meerdaagse wielerwedstrijd voor vrouwen in Noord-Nederland. De ronde kent een internationaal deelnemersveld. De wedstrijd met de UCI 2.1-status wordt sinds 2011 jaarlijks verreden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *