Man mishandeld en beroofd fietspad Zilverlaan

groningen-kostverloren-friesestraatweg-akker- bloemenweide-1Een 24-jarige man uit Groningen is in de nacht van vrijdag op zaterdag mishandeld en beroofd van zijn fiets.

De man fietste kort na middernacht over het fietspad langs de Zilverlaan in zijn woonplaats. Vlak na de tunnel tussen de Friesestraatweg en de Zilverlaan passeert hij twee voetgangers. Uit het niets krijgt hij van dit duo een aantal klappen in het gezicht. De fietser valt, waarna hij nog enkele klappen krijgt. Het duo vraagt om geld, maar als ze dat niet krijgen gaan ze er met de fiets van het slachtoffer vandoor. Het zou gaan om twee blanke mannen. Eén droeg een donker t-shirt en een donkere broek, de ander droeg witte kleding. Ze gingen er vandoor met een zwarte herenfiets van het merk President met een dubbele stang.

De politie stelt een onderzoek in naar de mishandeling en beroving. Op het fietspad zouden ook nog een man en een vrouw hebben gelopen. Mogelijk zijn zij getuige geweest. De politie komt graag met hen in contact. Zij, maar ook eventuele andere getuigen, kunnen zich melden via 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *