Mark Rutte op verkiezingscampagne voor Midden-Groningen

Mark Rutte bezocht vandaag namens de VVD Hoogezand in verband met de a.s. herindelingsverkiezingen van Midden-Groningen waar Hoogezand onderdeel van uit gaat maken. Volgens de VVD leider erg belangrijk om te gaan stemmen, immers de lokale politici die worden gekozen zijn dan verantwoordelijk voor wat er binnen de gemeente gebeurt.

In het centrum van Hoogezand stond de bekende VVD Bakkie Doen-truck . Hier konden kiezers onder het genot van een kop koffie met Mark Rutte in gesprek. Ook VVD-Tweede Kamerlid Arno Rutte en de lijsttrekker van de VVD in Midden- Groningen, Jaap Borg, waren aanwezig. En natuurlijk lieten andere partijen van zich horen. Vraag blijft of de VVD er in zal slagen hun positie in Groningen te verstevigen. Afwachten dus.

Jan Hendrik van der Veen was aanwezig en legde de volgende beelden vast:

Eén gedachte over “Mark Rutte op verkiezingscampagne voor Midden-Groningen

  1. ziet er gezellig uit, ik hoop dat onze mark ons blijft steunen bij het reduceren van de gaswinning uit groningen en nederland.

    Dat zou denk ik een van de belangrijkste politieke doelen moeten zijn in het landelijk beleid maar ook in het regionale beleid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *