Meedenken is één, maar u en ik betalen!

pvda op verkiezingscampagne paddepoel-1Vertel ons waar de stad geld verspilt of juist kan verdienen! wil de PvdA weten. In goede tijden was het niet nodig of de arrogantie om het niet te willen horen, los van de politieke kleur. Nu het slechte gaat mag de burger meedenken, alsof hij dit al niet deed. Één ding is zeker, de burger betaald! Neemt niet weg, je moet ergens beginnen en daarom nodigt de PvdA ons uit uw idee bij deze partij onder de aandacht te brengen.

De stad moet net als vele steden in Nederland zwaar bezuinigen. Tientallen miljoenen per jaar voor de komende jaren. Daarom wil de PvdA van u weten, waar laat de stad nu geld liggen? Het zijn veel gehoorde klachten: de overheid springt niet altijd zuinig om met geld. Weet u voorbeelden? Drink een borrel met ons en kom het ons vertellen!

Misschien “verbrandt” de stad ergens geld met totaal onnodige activiteiten? Wordt ergens iedere week een schone straat geveegd? Kent u een organisatie met 80% overhead? Zaken die uitbesteed worden voor veel geld terwijl dat onzin is? Of laat de stad juist ergens een mooie kans liggen om een beetje geld te verdienen? Raadslid Randy Martens: “Je hoort zo vaak dat mensen vinden dat de stad geld verspild, als dat echt zo is willen we die verspillingen in kaart brengen en aanpakken.”

We organiseren dit op korte termijn zodat de ingebrachte punten nog mee kunnen worden genomen in de afwegingen die in het stadhuis gemaakt worden door de Gemeenteraad en het College van B&W om die reden zullen de financieel woordvoerders en indien mogelijk de wethouder ook aanwezig zijn om alle suggesties op te halen.

Kom vooral even langs! Een kop koffie of een drankje staat voor u klaar!

Waar? PvdA Pand Haddingestraat 10 Groningen
Wanneer? Dinsdag 23 april 19:30 – 21:00

Voor wie? Iedereen! Ook niet-leden en niet-stemmers, zijn zeer welkom!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.