Moorlag beoogd lijsttrekker PvdA bij Statenverkiezingen 2015

demonstratie, megastallenHet Gewestelijk Bestuur van de PvdA Groningen heeft de ontwerpkandidatenlijst voor de Provinciale Statenverkiezingen in maart 2015 bekend gemaakt. William zal de kar gaan trekken, samen met Yvonne van Mastrigt, nummer 2 op de lijst en huidig fractievoorzitter Romke Visser.

Het gewestelijk bestuur is ervan overtuigd dat deze ontwerp kandidatenlijst een uitstekende fractie zal opleveren. Op de lijst is ruimte geboden voor vernieuwing en aan nieuw talent.

William is een echte Groninger, geworteld in de samenleving. Hij heeft zijn roots in de vakbond en heeft als Statenlid en gedeputeerde ruime ervaring. William gaat vol voor Groningen en de Groningers en maakt daadwerkelijk het verschil. Hij durft ook moeilijke keuzes te maken en loopt er niet voor weg als het lastig wordt. William is oprecht en heeft een eerlijk verhaal.

Op 13 december stelt de gewestelijke vergadering van de PvdA  Groningen de kandidatenlijsten vast. De Provinciale Statenverkiezingen vinden plaats op 18 maart 2015.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *