Multiculinair Food Festival aan het Bernouilleplein

nederland 2014, groningen, korrewegwijk, multiculinair foodfestival, bernoulliplein

Gedurende het Pinksterweekeinde kan men genieten van een ongekend culinair spektakel voor jong en oud waar een ruime selectie van foodtrucks en streetfood chefs hun keuken komen presenteren. Het knusse Bernoulliplein zal worden omgetoverd tot een gezellig en toegankelijk openluchtrestaurant met eten, drinken, theater, live muziek en kleinkunst.

Het MultiCulinair Food Festival is hét culinaire en culturele food festival van Groningen en omstreken en wil de liefhebber van lekker eten op laagdrempelige wijze laten proeven hoe rijk en divers de Nederlandsecultuur op culinair gebied is. De bezoeker kan voor schappelijke prijzen genieten van verschillende en verrassende gerechtjes uit alle delen van de wereld. Surinaams, Grieks, Koreaans, Indisch, Duits en Indiaas is een kleine selectie van de keukens die gepresenteerd worden.

Geniet van een goed glas wijn terwijl de DJ’s en bands zorgen voor een gezellige sfeer. Voor de jongste bezoekers van het evenement worden er op beide dagen leuke en leerzame workshops gegeven en is er uiteraard een springkussen. Ook wordt er een vervolg gegeven aan de zoektocht naar eetmaatjes voor alleenstaande ouderen.

Het festival vindt wederom plaats op het Bernoulliplein te Groningen en is beide dagen gratis toegankelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *