Mw. Witteveen winnaar Prijzenfestival winkelcentrum Paddepoel

paddepoel-winkelcentrum-prijzenfestival 2013 de uitreiking-1Een gezellige middag op het grootste overdekte winkelcentrum van Groningen, winkelcentrum Paddepoel. De uitreiking van de prijzen aan de veertig gelukkige deelnemers die getrokken waren uit de 170.000 loten.  De middag werd muzikaal omlijst door de zangers Burdy en Kris Jager.

Meer foto’s van deze middag klik hier.

 

Onder toeziend oog van notaris Yvonne Stevens van notariskantoor Stevens Idema  werden de prijzen uitgereikt door Linda namens Primareclame aan de verschillende deelnemers. En de spanning steeg, want wie ging er met de hoofdprijs vandoor. De winnaar is mw. Witteveen die helemaal beduusd wat met het winnen van haar prijs. De citroen wordt binnen kort afgehaald bij garage Veldma aan de Friesestraatweg in Groningen. De tweede prijs was een elektrische fiets van Paddepoel fietsen en de derde prijs, horloges ter wwerd beschikbaar gesteld door juwelier Kremers.

Helaas moeten wij u melden dat de gemaakte video’s van deze middag zijn mislukt. Na nu blijkt lijkt  zich er een probleem voorgedaan te hebben met de camera met het geluid en dat vinden wij voor u en voor ons zelf te betreuren. Helaas, het is niet anders. Onderzocht wordt of we een andere montage kunnen maken.  Het winkelcentrum Paddepoel kan terug kijken op een geslaagd prijzenfestival en bedankt alle deelnemende winkeliers en niet te vergeten het publiek. Publiek uit de hele provincie is wel gebleken en daar kan het winkelcentrum trots op zijn nu zij haar regiofunctie aan het terug winnen is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.