Nachtdebat 050 fontein tijdens Let’s Gro

steden duitsland, berlijnAfgelopen maanden heeft de nachtburgemeester op zijn blog over het verbeteren van de binnenstad met een fontein al veel stof doen opwaaien. Verschillende media, tot aan de nationale hebben hierover bericht. Ook waren er veel mensen die een stem hebben uitgebracht over dit onderwerp. De uitslag van de stemming is voor een fontein in de binnenstad van Groningen.

Uit de gesprekken met de gemeente Groningen om de fontein-plannen te bespreken kan geconcludeerd worden dat het plan ook leeft bij de gemeente Groningen. Vanuit de lijn, de binnenstad van Groningen te verbeteren zou een fontein een mooie idee zijn de “huiskamer” van de stad hiermee te versterken.

groningen-centrum-miuseumeiland-nachtburgemeesters-4Op 21 november zal de nachtburgemeester Chris Garrit tijdens Let’s Gro een nachtdebat leiden die zal gaan over de vraag: Moet er een fontein komen? Waar zou deze moeten komen? Hoe moet de 050 fontein eruit komen te zien?

Om de mening van het publiek over dit onderwerp in de discussie mee te kunnen nemen heeft de nachtburgemeester nieuwe peilingen verricht die wat meer ingaan over de gekozen plek van de fontein en het gewenste ontwerp.

groningen-centrum-stadhuis-raadszaal-grote markt-1De nachtburgemeester maakt gebruik van de oude raadszaal van het stadhuis.Een prachtige plek in Groningen om dit bruisende stadse onderwerp te bespreken. Natuurlijk nodig ik iedereen van harte uit in de oude raadszaal van het stadhuis op 21 november tijdens het nachtdebat van Lets Gro wat geheel in het teken zal staan van de Groninger fontein.

Alle informatie op de site van de nachtburgemeester: klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *