Nieuwe fase ZON Wonen van start in Paddepoel

paddepoel-grote beerstraat-project zon fase 5-6-11

Vanmiddag werden de nieuwe fase 5 en 6  ingeluid aan de Grote Beerstraat in Paddepoel. Het project ZON Wonen dat wordt gerealiseerd in opdracht van Nijestee/KUUB Centrum Particuliere Bouwen. Nieuwe wijkbewoners of uit de wijk zullen eind oktober kunnen beschikken over hun woning, laat Geert de Wrede van KUUB weten. Nijhuis bouw is er klaar voor en de volgende fase gaat van start als er zeventig procent van de woningen zijn verkocht.  De woningen liggen nabij het Noorderplantsoen en op steenworp afstand van het centrum van Groningen.   

Fase 5 bestaat uit 10 ruime rijwoningen. Deze 10 woningen hebben een woonoppervlakte van maar liefst ca. 130m², met een grote woonkamer en keuken op de begane grond, 3 slaapkamers, een badkamer op de eerste verdieping en een zee van ruimte op zolder met de mogelijkheid voor een extra slaapkamer. Een vaste trap naar zolder is standaard. Daarnaast heb je de keuze uit zeer veel verschillende indelingen. Een aantal woningen in fase 5 beschikken over een zeer diepe tuin op het zuidoosten.

FASE 6
Fase 6 is vergelijkbaar met fase 5. Echter in fase 6 beschikken alle woningen over een akeneel waardoor de zolder nog ruimer is opgezet. Ook de hoekwoningen zijn afwijkend door de raampartijen in de zijgevel voor extra lichtinval. De tuinen in fase 6 zijn op het zuiden georiënteerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *