Omstreden imam komt naar Selwerd

groningen-selwerd-moskee-bezoek-erica-van-lente-1De omstreden imam Sheikh Adel al-Kalbani komt op 5 mei tijdens zijn tournee door Nederland ook langs in Groningen. De uit Saoedi-Arabië afkomstige Islam-prediker is uitgenodigd door het Islamitisch Centrum Groningen.

De Sheik wordt naar Groningen gehaald door het Islamitisch Centrum Groningen, dat ook de Moskee Groningen beheert.

PVV Groningen niet blij
”Hij krijgt nota bene een dag na de Dodenherdenking, op Bevrijdingsdag, gelegenheid zijn haat tegen joden en christenen ook in Groningen te botvieren”, aldus de PVV.

Burgemeester
Burgemeester den Oudsten neemt maandag een besluit of de imam kan blijven.  In het weekend wordt bekeken wat er precies met deze imam aan de hand is en of hij welkom is.

4 gedachten over “Omstreden imam komt naar Selwerd

  1. Totale disrespect van B en W en moskeebestuur voor iedereen die ooit vervolgd, gevangen genomen,gemarteld en vermoord is tijdes de oorlog. Hier word ik misselijk van!

  2. Misschien kan de man eerst spreken zodat iedereen daarna een oordeel kan vormen over wat hij te zeggen heeft. De politiek en de media een voorselectie laten maken over wat we wel en niet mogen horen lijkt me zeer onverstandig. Ik heb in ieder geval B&W, de minister of de media niet gemachtigd om voor mij te bepalen wat wel en niet goed is om naar te luisteren.

    Vrijheid van meningsuiting is niet alleen het recht van één persoon om iets te zeggen, het is ook het recht van alle anderen om daar naar te mogen luisteren.

    En naar degenen die zich het recht om te spreken hebben verworven, ongeacht de onzin die ze dagelijks uitkramen, luisteren we meer dan genoeg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *