Ondernemers Paddepoel plaatsen slimme ondernemerswijzer

ondernemerswijzer-1Met de introductie van de slimme fietspaden in Groningen, waarbij studenten massaal om de wijk Paddepoel geleid worden, zijn ondernemers begonnen met het plaatsen van ondernemerswijzers om zo de student te attenderen waar ze in Paddepoel moeten zijn om hun boodschappen te doen zoals het maken van kopieën bij de copycopy shop of hun ontbijtservice te halen. In dit geval bij de Spar aan de Zonnelaan.

politiekDe wethouder van Groningen, Joost van Keulen, hoeft zonder na te denken,zich geen zorgen te maken over zijn inkomen, immers hij  ontvangt elke maand een vast bedrag aan inkomen. Ondernemers daarin tegen niet. Zij zijn afhankelijk van de omzet om in hun levensonderhoud te kunnen voorzien en zorgen voor werkgelegenheid. Geen enkele instantie binnen de Groninger wijken Paddepoel en Selwerd was op de hoogte van introductie van de SlimmeRoutes.

ondernemerswijzer-2ondernemerswijzer-3

 

 

 

 

 

U weet zich vast nog wel te herinneren dat de Groninger politiek liet weten eerst na haar burgers te luisteren alvorens tot uitvoering over te gaan. Goed communiceren dat werd belangrijk gevonden bij het aantreden van het nieuwe college en met de veranderde maatschappij niet onbelangrijk. Nu de gemeente zonder voorkennis zaken in gang zet hopen de ondernemers dat de gemeente de ondernemerswijzers binnen de wijk laat hangen, zodat de ondernemers kunnen overleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *