Onderzoek schietincident Grote Beerstraat

gemeente groningen, politieDe politie onderzoekt een schietincident dat donderdagmiddag op de Grote Beerstraat in Groningen heeft plaatsgevonden.

Het slachtoffer, een 28-jarige man uit Groningen, meldde zich uit eigen beweging in het ziekenhuis. Hij is donderdagavond aan zijn schotverwondingen geopereerd. De man verkeert buiten levensgevaar.

Identiteit

Pas enkele uren later kwam bij de politie een melding binnen van het schietincident. Op de Grote Beerstraat in Groningen stelde de politie een nader onderzoek in, omdat op deze plek het schietincident heeft plaatsgevonden. Na enig speurwerk wist de politie de identiteit van de verdachte van het schietincident te achterhalen. Hij kon nog niet worden aangehouden.

Geen verband

Na de melding stelde de politie een buurtonderzoek in. Dit leverde enkele getuigen van het incident op. De politie onderzoekt wat de toedracht van het schietgeweld is geweest. Op dit moment ziet de politie geen enkele verband tussen het eerdere schietincident op de Froukemaheerd en het incident van donderdagmiddag op de Grote Beerstraat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.