Opendag Zon Wonen in Paddepoel op 9 maart

paddepoel-grote beerstraat-zon wonen-2Op zaterdag 9 maart kunnen belangstellenden tussen 12.00 uur – 13.30 uur een kijkje nemen op de bouwplaats aan de Grote Beerstraat.
Kenmerkend voor ZON Wonen zijn de ruime gevarieerde woningen met eigen tuin en parkeerplaats op loopafstand van de binnenstad, Noorderplantsoen en winkelcentrum Paddepoel.
De bouw van de eerste 16 woningen (fase 1 en 2) is in volle gang. Voor de volgende 12 woningen (fase 3 en 4) worden nog een aantal enthousiaste bewoners gezocht.

paddepoel-grote beerstraat-zon wonen-1Tijdens het open huis kun je de woningen van binnen bekijken en zie je de vele mogelijkheden wat betreft indelingen en opties waaruit gekozen kan worden.
Vanaf €183.000 v.o.n. heb je al een woning die volledig is afgestemd op jouw leefstijl en woonwensen.
Dubbele openslaande deuren, een badkamer met ligbad, of een extra slaapkamer op zolder? Bij ZON Wonen heb jij het voor het zeggen.

Dus, kom langs! Zaterdag 9 maart  is de bouwplaats aan de Grote Beerstraat in Groningen geopend tussen 12.00 uur – 13.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig.
Voor vragen staan medewerkers van Nijhuis, KUUB en Starck voor je klaar. Ook is er een financieel adviseur aanwezig van de Rabobank, bij wie je terecht kunt met vragen over jouw mogelijkheden.

Meer informatie over ZON Wonen vindt je op: www.kuub.info/zon en op www.facebook.com/zonwonen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *