OV-bureau zet busreiziger in het zonnetje

Op maandag 15 en donderdag 18 oktober delen acteurs in Groningen en Drenthe complimenten uit aan busreizigers. De actie start maandag bij het busstation van Groningen om 13.30 uur. Donderdag begint de actie om 13.30 uur in Assen, ook bij het busstation. (tekening ©angelique boter)

Het OV-bureau Groningen Drenthe houdt de actie om haar reizigers in het zonnetje te zetten. Als busreiziger maak je meer kans om iets bijzonders of leuks mee te maken dan in de auto. Zeker op 15 en 18 oktober. En reizen met de bus is een verantwoorde vorm van vervoer, goed voor het milieu en vaak goedkoper dan een rit met de auto. De busreiziger maakt een goede keuze door met de bus te reizen en krijgt daar een compliment voor.

Dagelijks reizen in Groningen en Drenthe ruim 100.000 mensen met de bus. Veel bestemmingen zoals onderwijsinstellingen, ziekenhuizen, bedrijven en stadscentra zijn prima bereikbaar met de bus en steeds meer mensen ontdekken het gemak van bijvoorbeeld de P+R Citybus, de snelle Qliners en de toegankelijke stads- en streekbussen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *