Paasbrunch doet thuiszorgproblemen vergeten in CasPoMor huis Paddepoel

groningen-paddepoel-caspomor-paasbrunch-4Ze komen eigenlijk in aanmerking voor een oorkonde of een lintje, de dames Geertje Joling en Aly Wieringa. De twee vrijwilligers die de vereenzaming onder de ouderen in de CasPoMor flats in Paddepoel probeert tegen te gaan en een oogje in het zeil houden voor hen die zo afhankelijk zijn van anderen. En zeker de laatste tijd waar de bewoners grote zorgen hebben over de thuiszorg en de dagbesteding. Alle foto’s huiskameractiviteiten: klik hier 

Een schande de wijze waarop politici hen tekort doen en belasten met allerlei formulieren en méér en waar de zorg op vele fronten is gekort. Ze zijn het vertrouwen over de wijze waarop de veranderingen van de zorg plaatsvinden kwijt en bezorgd velen slapeloze nachten.

Vanmorgen even de zorgen opzij en tijd voor gezelligheid. Een muziekmorgen met de Heliandro’s in de huiskamer waar ieder even de microfoon pakte om haar favoriete nummer te zingen. De plek waar voor ouderen een luisterend oor is en vele activiteiten plaatsvinden om het vereenzamen tegen te gaan. Even geen zorgen om de zorg, nee gezellig met elkaar met als afsluiting een paasbrunch.

Namens de bewoners; Fijne Paasdagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *