Paddepoel, Selwerd en Tuinwijk geven politiek inzicht in leefomgeving

politiek, politieke avond paddepoel selwerd tuinwijk

Op initiatief van de redactie van de wijkkrant Nummer 1 vond gisteravond 31 oktober in de Vensterschool aan de Eikenlaan in de Groninger wijk een politieke avond onder leiding van Ecco van Oosterhout plaatst, waar, met reden op de VVD en de Student en Stad na, alle partijen van de gemeente Groningen aanwezig waren.

Mee praten over je eigen leefomgeving was de doelstelling deze avond. Bewoners van Selwerd, Paddepoel en Tuinwijk spraken deze avond over onder meer de perikelen rondom de accommodaties, park selwerd, verkeersituaties waaronder de rotondes Plataanlaan, participatie, verdeling NLA gelden, buslijn 4 en 5, studentenhuisvesting en de moskee. De onderwerpen werden aan één van de fracties voorgelegd waarna andere partijen en het aanwezige publiek konden reageren. Het bestuur van het Islamitisch Centrum was deze avond ook aanwezig om zich in de discussie omtrent de moskee te mengen. Alle foto’s van de avond: klik hier

 

Zowel de bewoners als de leden spraken van een geslaagde avond. Samen maken we de stad, ook voor de politici zijn zaken duidelijk geworden als het gaat om wijkbeleving  en er is werk aan de winkel. Communiceren daarin is wel het allerbelangrijkste want dat maakt enerzijds een hoop duidelijk en anderzijds neemt het veel ongenoegen weg.  De wil is aanwezig nu de verandering nog. Een uitgebreid verslag van deze avond in de eerst volgende nummer 1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *