Partijbijeenkomst Forum voor Democratie in Groningen zonder problemen verlopen

Bezoekers aan de expositie Real Human Bodies in de MartiniPlaza in Groningen keken verschrikt op toen voor hun plots de politie ten tonele verscheen tegen de klok van een vanmiddag. Voor de MartiniPlaza verzamelden zich de deelnemers van de Anti Fascistische Actie en Groningen Tolerant die actie voeren tegen Thierry Baudet van het Forum voor Democratie, waarvoor de politie arriveerde.  De partij hield vandaag een partijbijeenkomst.

De demonstranten deelden naast de flyer; Spreek je uit tegen het sexisme en fascisme van Baudet/FVD een groot spandoek op om hun aandacht voor dit onderwerp te krijgen. De dames van Women’s March Groningen waren tevens vertegenwoordigd en er werd een korte toespraak gehouden.

Alle foto’s: klik hier 

Het Forum voor Democratie hield een slotbijeenkomst vandaag om kiezers en partijgenoten op de hoogte te brengen over de ervaringen en hun verrichtingen in de Tweede Kamer tot nog toe. Baudet vond het wel grappig dat de meereizende colonne voor de MartiniPlaza stond en twijfelde aan het niveau van de demonstranten als je niet weet waar de partijbijeenkomst word gehouden.

Baudet ging in op de politieke kartelvorming en tot welke gevolgen dit geleid heeft. Een voorstel om de aardbevingsschade voor 31 december 2017 aan alle gedupeerden betaalbaar te stellen haalde het niet. In tegendeel. Nieuwe commissies, nieuwe rapporten, mensen aan baantjes  etc. heeft meer prioriteit dan lijnen uitzetten om de doelstellingen te halen en juist die ontbreken meestal.

Collega Theo Hiddema ging in op de gekte rondom de ASO centra’s. Asociale asielzoekers die in eerste instantie voor drie maanden worden heropgevoed en waar weer vele dossiers, rapporten en begeleiders aan te pas moeten komen. Geen resultaat dan nog een verlening van drie maanden. Te zot voor woorden zegt Theo.  En ook hier dus chaos creëren en nieuwe wegen openen die nergens toe bijdragen. ASO’s blijven ASO’s, dat verander je niet is zijn opvatting.

Siebrand Wiegman maakte de volgende video:

Gelukkig, geen Hamburgse taferelen vandaag. De politie kon ongeschonden terug naar hun bureau en de demonstranten waren al snel in geen velden of wegen meer te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *