Paul de Rook derde in de titel ‘Beste lokale bestuurder van 2015’

nederland 2015, groningen, paddepoel, opening outdoor fitness park, jaagpadPaul de Rook is vandaag derde geworden om de titel ‘Beste lokale bestuurder van 2015’ een verkiezing die werd georganiseerd door het vakblad Binnenlands Bestuur. De eerste prijs is gegaan naar de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb gevolgd door de Brabantse commissaris van de Koning Wim van der Donk.
Wethouder de Rook, tevens onze wijkwethouder, werd genomineerd omdat hij niet zomaar te nemen besluiten voor zich uit schuift. Hij verschuilt zich niet achter anderen, maar durft positie in te nemen. De manier waarop hij daarmee met raadsleden, ambtenaren en bewoners in gesprek gaat, zorgt voor draagvlak. Hij is openhartig en transparant en dat maakt het mogelijk de lijn die hij uitzet en uitvoert te volgen. De ‘out of the box’-oplossingen die hij daarvoor bedenkt maken niet zelden enthousiasme en energie los.

Een felicitatie is op zijn plaats!

Eén gedachte over “Paul de Rook derde in de titel ‘Beste lokale bestuurder van 2015’

  1. Nou, ik wil hem wel uitnodigen als bewoner voor een kop koffie en met hem in gesprek gaan over de fietsplannen.
    Denk dat deze beste man die beweert met bewoners in gesprek te gaan terwijl niemand hem ooit in de wijk heeft gezien, zijn ideen na dat gesprek bijsteld over de fietsplannen, zeker na dat ik hem de verkeersituatie tjdens de ochtendspits heb laten zien.
    Dus bij deze, come out off the box mijnheer de Rook en durf een gesprek met een bewoner aan te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *