Pieten delen uit op Groninger Warenmarkten

We weten het allang. Groningen heeft een rijke traditie in de markthandel. Vele marktkramen strijken wekelijks neer in het centrum van Groningen en de buitenwijken. Vandaag extra feest. De pieten kwamen langs op het Overwinningsplein, Reitdiep en Lewenborg.

Even pepernoten uitdelen die vannacht gebakken waren bij bakker Beukeveld om vervolgens de vele mensen te ontmoeten die shoppen op de warenmarkten met een uitgebreid assortiment.
Alle foto’s op wijkmarkt volgorde: klik hier

Verse groenten, de heerlijke kazen, noten, bloemen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. De bezoekers aan de markt werden getrakteerd op een waardebon van € 2,50 die de hele maand december geldig is en te besteden bij elke kraam.

De warenmarkten zijn een wekelijkse terug kerende bron van gezelligheid, hetgeen we vandaag hebben mogen ervaren. Op de warenmarkt van het Reitdiep horen we veel positieve berichten. Deze warenmarkt is afgelopen september van start gegaan en wordt goed bezocht.

Alle foto’s op wijkmarkt volgorde: klik hier

Morgen komen de pieten langs in Hoogkerk, Beijum en Vinkhuizen. Vrijdag en zaterdag zullen ze aanwezig zijn op de markten in het centrum van de stad. Markten waar alles vers en goed geprijsd is laten de pieten weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *