Pizzakoerier in Selwerd overvallen – Politie zoekt getuigen

pizzeria sanaa paddepoel-1Een 18-jarige pizzakoerier uit Groningen is dinsdagavond rond 19.40 uur op de Spirealaan in Groningen overvallen.

De jongeman moest als bezorger een pizza afleveren bij een adres aan de Spirealaan. Op aanbellen, werd de voordeur van het betreffende adres niet geopend. Op dat moment kwam een man aanlopen. Vrijwel direct werd de pizzakoerier met een mes bedreigd. Hij moest zijn scooter, portemonnee en mobiele telefoon afgeven.

Aantreffen scooter

De overvaller stapte op de scooter en ging er vandoor. Korte tijd later werd de gestolen scooter in de Meteoorstraat aangetroffen. De forensische opsporing heeft sporenonderzoek verricht aan het voertuig.

Signalement

De overvaller wist te ontkomen. Hij voldoet aan het volgende signalement: man, licht getinte huidskleur, tatoeage in de hals, ongeveer 1.75 – 1.80 meter lang, 30 a 40 jaar oud, droeg een beigekleurige jas en sprak Nederlands zonder accent. De politie is bezig met een onderzoek naar de overval.

Getuige?

De politie zoekt getuigen van de overval op de Spirealaan en van het moment dat de overvaller de gestolen bromscooter in de Meteoorstraat in Groningen achterliet. Heeft u iets bijzonders gezien op de genoemde locaties dat van belang kan zijn voor de politie? Denkt u de overvaller te herkennen op grond van het signalement? Schroom dan niet om die informatie door te geven. Dit kan op de volgende manieren:

– Politie Noord-Nederland via 0900-8844

– Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.