Pluktuin Bernlef geopend op Burendag Paddepoel

groningen-paddepoel-antaresstraat-bernlef-burendag 2014-10Vol trots ontving dhr. Bolwijn, voorzitter van de cliëntenraad, de bewoners en wijkbewoners uit de wijk voor de onthulling van het mozaïekbord Pluktuin Bernlef in Paddepoel. Een bord waar de afgelopen periode hard aan gewerkt is. De kleine stadstuin is uitgebreid met fruitbomen en de voorzitter hoopt dat de bomen veel vrucht zullen gaan dragen zodat de bewoners kunnen proeven uit eigen tuin. Natuurlijk werd de activiteitenbegeleiding bedankt voor hun inzet voor de buurt om deze leuker en socialer te maken.

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt in het vierde weekend van september. Dit jaar vieren we Burendag op 27 september. Het is een dag waarop je gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt.

Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. Douwe Egberts en het Oranje Fonds ondersteunen je daar graag in.

Douwe Egberts brengt buren met elkaar in contact, met een goede kop koffie. Met koffie kan je echt even de tijd nemen voor je buren. Koffie is voor buren het begin voor het leggen en versterken van de contacten. En die contacten zijn de basis voor een leuke Burendag!

Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven en bevordert zo contact en verbinding tussen groepen mensen. Ook met Burendag willen wij mensen dichter bij elkaar brengen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *