Politie zoekt getuigen incident Pleiadenlaan

politieDe politie heeft na een vechtpartij op de Pleiadenlaan vier Stadjers van 30, 31, 35 en 52 jaar aangehouden. Bij de vechtpartij werd ook geschoten. Het wapen dat daarvoor werd gebruikt, werd in beslag genomen.

Surveillerende agenten kregen in de nacht van eerste op tweede kerstdag een melding dat vier mannen met elkaar in gevecht waren.

Volgens de melder was daarbij geschoten en ook zou één van de mannen in het bezit zijn van een mes. Toen de agenten arriveerden op de Pleiadenlaan troffen ze twee gewonden aan bij een grijze Daihatsu. Het duo van 30 en 35 jaar was betrokken bij vechtpartij en werd ter plaatse behandeld door het ambulancepersoneel. Door agenten werd een mes, twee hulzen en een pistool aangetroffen. Dit werd in beslag genomen. Beide mannen werden aangehouden. Later die nacht werden ook de andere twee betrokkenen bij de vechtpartij aangehouden. Deze zouden na het voorval zijn weggelopen met een hond. De vier verdachten werden overgebracht naar het politiebureau en daar ingesloten. De aanleiding is nog onduidelijk. Daar zal onderzoek naar worden gedaan.

De politie vraagt getuigen zich te melden om meer over de toedracht te weten te komen. Deze getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *