Politie zoekt getuigen van de plofkraak of wie weet meer?

groningen-zernike-ramkraak geldautomaat-3De politie zoekt getuigen van de plofkraak bij een geldautomaat op de Stoepemaheerd in Groningen. De plofkraak vond zaterdagnacht rond 4.45 uur plaats.

Politieagenten reageerden op een melding dat een auto in brand stond in de buurt van een geldautomaat. Met behulp van de brandweer werd de autobrand geblust.Bij nader onderzoek bleek dat de voorkant van de pinautomaat vernield was. Voor de automaat werden twee gasflessen aangetroffen. Op grond van het eerste onderzoek lijkt het er op dat de daders niet professioneel te werk zijn gegaan. De forensische opsporing heeft een uitgebreid sporenonderzoek verricht.

Onderzoek

De daders zijn er niet in geslaagd geld weg te nemen uit de automaat. Vaststaat dat de auto is gestolen vanaf de Sloep in Groningen. De politie heeft al enkele getuigen gesproken. Door getuigen is onder meer gezien dat twee personen op een scooter zijn weggereden vanaf de Stoepemaheerd. De politie wil graag in contact komen met meer getuigen. Wie heeft iets gezien van de autodiefstal op de Sloep? Wie heeft iets gezien van de daders op de Sloep en op de Stoepemaheerd. Ook wil de politie graag weten via welke richting de daders zijn gevlucht. Mensen kunnen bellen via het landelijke telefoonnummer 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *