Politietruck Overwinningsplein vraagt aandacht voor moord op Els Slurink  

De politietruck (Mobiel Media Lab) stond vrijdag onder meer op het Overwinningsplein in Groningen de moordzaak van Els Slurink uit Groningen onder de aandacht te brengen. 

De politietruck voorzien van grote posters van Els Slurink om zo voorbijgangers te vragen of ze informatie hebben over de moord op de 33-jarige psychologe uit Groningen in maart 1997. Op vrijdag 21 maart 1997 verschijnt de 33-jarige Els Slurink niet op een afspraak op haar werk. Haar collega’s vertrouwen het niet en gaan naar haar huis aan het Van Brakelplein in Groningen. Door het raam van het huis zien zij Els op de vloer liggen. Zij blijkt met geweld om het leven te zijn gebracht. De avond of nacht voor haar dood moet dus iemand in haar huis zijn geweest.

Agenten bij de truck deelden flyers uit. De politie vraagt deze en volgende week met een grote publiciteitscampagne na 24 jaar opnieuw aandacht voor deze zaak. De politie probeert nieuwe informatie in te winnen immers het is nooit te laat om te praten. 

A.s. dinsdag wordt uitgebreid aandacht aan de moord op Els Slurink besteed in het tv-programma Opsporing Verzocht..

De politietruck stond vrijdag onder meer op het Overwinningsplein in Groningen de moordzaak van Els Slurink uit Groningen onder de aandacht te brengen.  .

De politietruck met grote posters van Els Slurink om zo voorbijgangers te vragen of ze informatie hebben over de moord op de 33-jarige psychologe uit Groningen in maart 1997. Op vrijdag 21 maart 1997 verschijnt de 33-jarige Els Slurink niet op een afspraak op haar werk. Haar collega’s vertrouwen het niet en gaan naar haar huis aan het Van Brakelplein in Groningen. Door het raam van het huis zien zij Els op de vloer liggen.

Zij blijkt met geweld om het leven te zijn gebracht. De avond of nacht voor haar dood moet dus iemand in haar huis zijn geweest.

Agenten bij de truck deelden met een grijpstok flyers uit aan mensen op het Overwinningsplein. De politie vraagt deze en volgende week met een grote publiciteitscampagne na 24 jaar opnieuw aandacht voor deze zaak. De politie probeert nieuwe informatie in te winnen immers het is nooit te laat om te praten. 

A.s. dinsdag wordt uitgebreid aandacht aan de moord op Els Slurink besteed in het tv-programma Opsporing Verzocht..

 

Foto’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *