Portieken Plutolaan verfraaid met drie kunstwerken

groningen-paddepoel-plutolaan-kunstwerken-3Vrijdagavond, 18 september, de geboorte van een drietal paneel-werken aan de Plutolaan 333 t/m 373 in de Groninger wijk Paddepoel. Kunstenaar Radboud Smit ontving buurtbewoners om de onthulling feestelijk te vieren. Een fantastisch resultaat welke zeker navolging verdiend.

groningen-paddepoel-plutolaan-kunstwerken-10Kunstenaar Radboud Smid is oprichter van naar ArtFrequenty . ArtFrequenty is een “combinatie-woord”.  Het is een mengeling van de woorden “art”, “frequency” en “frequenteren”. De filosofie en rotsharde overtuiging van ArtFrequenty en zijn oprichter Radboud Smid is dat “Art is for everyone, everyone should be for art”.

 

Het doel van ArtFrequenty is kort te omschrijven als het “terugbrengen van belevenis-, gevoel- en ervaringskunst, door er naar te kijken, door het in je buurt te hebben en er van te genieten zolang en zo vaak als je maar wil. Kunst hoort niet achter gesloten deuren in een museum waar je entree moet betalen om even te kunnen kijken, kunst moet je in je buurt kunnen hebben wanneer je dat wil.

Artfrequency brengt kunst in het maximaal toegankelijke. Voor iedereen. Op elk uur van de dag.

Wil je meer weten over Artfrequency of wat wij voor je kunnen doen? Neem dan gerust contact op met Radboud Smid (Oprichter/kunstenaar, 06-2422 8064) of Stephan Bals (Project manager Artfrequency, 06-5247 9700) of bezoek de website: klik hier

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.