Probyte Tandtechniek al méér dan twintig jaar in Paddepoel

groningen-paddepoel-antaresstraat-probyte tandtechniek-7Vanmorgen stond een bezoek aan een bedrijf op de agenda welke je niet alle dagen bezoekt en waar je mee van doen krijgt als je de tanden en kiezen kwijt raakt. Probyte Tandtechniek, gehuisvest in woonzorgcentrum Bernlef aan de Venuslaan in Paddepoel, bestaat al méér dan twintig jaar, en biedt vele oplossing voor het gebit.

In 1988 zijn we begonnen aan de Paradijsvogelstraat onder de naam Framelab Drenth Rozema, verteld Harold Drenth. We zijn in 1993 verhuisd naar de Dierenriemstraat boven kapper Onnes  onder de naam Probyte Tandtechniek en sinds 2007 dichtbij onze doelgroep in Bernlef. Een locatie die door veel oudere wijkbewoners regelmatig wordt bezocht, dus twee vliegen in één klap.

Probyte maakt met behulp van tandartsen en prothetisten prothesen in een geavanceerd laboratorium. Daar waar velen collega’s het maken uitbesteden aan China vanwege het grote prijsverschil, maakt Harold Drenth nog alles zelf en voor zover hij weet zijn wij één van de weinigen die zelf hun frames nog maken.

Voordeel van de locatie Bernlef, en ik ben een begrip binnen de wijk en daar buiten, is dat op mijn locatie alles aanwezig is en met betrekking tot de toegang mensen geen enkele belemmering ondervinden met de toegankelijk. Met het gebruik van alle hulpmiddelen is ben ik makkelijk te bereiken.

Naast het ontvangen van mensen komen wij ook bij de mensen thuis die aan huis gekluisterd zijn en hebben een eigen bezorgdienst.

Probyte Tandtechniek is telefonisch te bereiken op: 050-5736633 en wilt u mailen? Klik hier

groningen-paddepoel-antaresstraat-probyte tandtechniek-1

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *