Rabenhaupt Taptoe op Damsterplein

taptoe-1Dit jaar is de Rabenhaupt Taptoe niet op de Vismarkt maar op het Damsterplein, met Marching en Showband Mercurius (Assen), Drumfanfare Avanti (Groningen), Showband Noordenveld (Roden) of Show en drumfanfare Oranje (IJsselmuiden).
Aanvang: 20:00 uur Entree: gratis

 

Drumfanfare Avanti nemen ons mee in de strijd naar harmonie met hun splinter nieuwe show genaamd Twisted.

Show- en Drumfanfare Oranje is de grootste en meest bekende afdeling binnen de vereniging is de Show- en Drumfanfare welke is opgericht in 1960. De huidige Show- en Drumfanfare in Engelse stijl bestaat uit ongeveer 50 muzikanten in de leeftijd tussen de 16 en 55 jaar, plezier en prestatie zijn kernwaarden binnen onze vereniging.

Showband Noordenveld
Showband Noordenveld is een jonge enthousiaste showband met een geheel eigen stijl en sound uit het Drentse Roden. Showband Noordenveld een graag geziene gast tijdens optredens in het binnen- en buitenland. Zo heeft de showband onder andere optredens verzorgd tijdens gerenommeerde bloemencorso’s en bekende taptoes zoals Zundert, Vollenhove, de Bollenstreek, Rijnsburg en Assen. Ook in Frankrijk, België, Duitsland en Tsjechië zijn ze gecharmeerd van dit mooie korps getuige het vele applaus vanhet publiek.

1 gedachte op “Rabenhaupt Taptoe op Damsterplein

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.