Red de bij, verbied pesticiden en teken de petitie

natuur, insectenZoals iedereen weet zijn de bijen aan het uitsterven. Dit komt grotendeels door de pesticiden die de boeren op hun gewassen spuiten. De bijen zijn voor de mens vanwege ons voedsel heel erg belangrijk. Dit komt omdat de bijen de bloemen bestuiven, waardoor de vruchten zich kunnen ontwikkelen.

Als de bijen uitsterven, zullen nog vele andere dieren sterven. Dit heeft een enorm slechte uitwerking op het ecosysteem en op de hele voedselketen (zie onderstaande uitspraak van Albert Einstein). We willen iedereen oproepen om een brief te sturen aan de Tweede Kamer!

Einstein zei: “de mens heeft nog maar 4 jaar te leven als de bijen uitsterven”.

Aan wie:
Door het ondertekenen van deze petitie roepen we samen de Tweede Kamer op om pesticiden te verbieden en om meer leefgebieden voor de bijen te creëren, zodat de bijenpopulaties zich beter kunnen ontwikkelen. Als het ons lukt om 10.000 petities te verzamelen, zullen we ook de rest van de Europeesche Unie bij de aktie betrekken. Met uw hulp willen we ervoor zorgen dat de bijenpopulatie nog heel lang haar onmisbare werk zal kunnen blijven doen!

Teken hier de petitie van RED DE AARDE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *