Repair Café nu ook in Paddepoel

groningen-paddepoel-bernlef-repair cafe-2Binnen woonzorgcentrum Bernlef ontstond het idee om een Repair Cafés te starten in de wijk Paddepoel. Vandaag de aftrap. Deze gratis toegankelijke bijeenkomsten draaien om (samen) repareren. Op de Antaresstraat is vandaag alles klaargezet om de reparaties uit te kunnen voeren. De reparatiedeskundigen waren al druk doende de diverse aangeboden materialen te repareren en de naaisters zaten klaar om kleding te herstellen.

Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met de deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren. Het helpen bij een reparatie van iemand anders wordt niet uitgesloten.

In het Repair Café leren mensen op een andere manier naar hun spullen te kijken en er opnieuw de waarde van in te zien. Het Repair Café draagt bij aan een mentaliteits- verandering om mensen enthousiast te maken voor een duurzame samenleving.

2 gedachten over “Repair Café nu ook in Paddepoel

  1. De ritsen in mijn grote koffer zijn ontzet en ontspoord na vakantie. Naaiwerk en wellicht een nieuwe rits in een voorvak. Zou er iets aan te repareren zijn, de koffer is verder nog in goede staat.

    • Hallo,
      Het gaat hierbij wel om kleine reparaties die ter plekke uitgevoerd kunnen worden. Een nieuwe rits in een grote koffer lijkt me een grote klus. U kunt altijd even langs komen. het volgende repair cafe is op
      18 april 11:00-15:00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *