Repair Café Paddepoel voor een duurzame samenleving

groningen-paddepoel-antaresstraat-bernlef-repair cafe-10Al rond de klok van half elf melden zich de eerste klanten voor het repareren van hun spullen. Het is de vandaag de tweede keer in Paddepoel dat het Repair Café is georganiseerd en over belangstelling is niet te klagen.Dit landelijke initiatief biedt de mogelijkheid aan wijkbewoners om hun kapotte goederen te laten repareren door een van de gespecialiseerde vrijwilligers. 

Het Repair Café is gratis toegankelijk en draait om het (samen) repareren. De enthousiaste vrijwilligers beschikken over gereedschap om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Over onderdelen beschikken we helaas niet, maar mocht u zelf het te vervangen onderdeel hebben kunt u dat meenemen. (bijvoorbeeld een remkabeltje van een fiets o.i.d.) Verder kunt u terecht bij een van onze computerexperts met vragen over uw computer, tablet of laptop. Heeft u een oud kledingstuk of tas waar u iets anders mee wilt? Ons “pimp”team knapt het op tot een leuk nieuw resultaat!

Op deze manier werken we mee aan een duurzame samenleving. Spullen worden langer gebruikt en kennis over reparaties wordt weer overgedragen aan anderen. Wie niets te repareren heeft maar wel nieuwsgierig is kan ook gewoon langs komen voor een kop koffie en ander wijkbewoners ontmoeten!

Het Repair Café in woonzorgcentrum Bernlef is vandaag geopend tot 14.30 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *