Riant inkomen topman Lentis – Maandblad Heraut Bernlef moet wijken

bernlef de heraut (1 van 1)De SP is op zoek naar de grootste graaier in Groningen. In de berichtgeving van de SP wordt melding gemaakt dat topman Corstiaan Bruinsma, bestuursvoorzitter van Stichting Lentis een bedrag van € 305.255 euro verdiend.

 

Binnen verzorgingscentrum Bernlef heeft men moeten bezuinigen en onder meer op het blad de Heraut welke is vervangen door een sobere nieuwsbrief. Het blad voor bewoners, die veelal niet over het internet beschikken, wordt als een gemis binnen de zorginstelling ervaren. Reden dat wij deze vergelijking maken waar een grootverdiener in de zorg zonder problemen maandelijks zijn verplichtingen kan voldoen, worden de ouderen die niet veelal niet over internet beschikken en aangewezen zijn op het lezen van papier, tekort gedaan door op het maandblad te bezuinigen.

Eén gedachte over “Riant inkomen topman Lentis – Maandblad Heraut Bernlef moet wijken

  1. schandalig gewoon, de ouderen moesten wel ,na de oorlog,er mee voor
    zorgen dat de maatschappij toen weer werd hersteld. Hebben er veel voor moeten laten en doen wat toendertijd in hun vermogen lag. , want er was niets meer. Zwaar werk werd er toen verricht om de opbouw van Nederland weer te herstellen en dat meestal handmatig. Kijk maar naar de bouw. Mijn vader ging iedere dag met een tas stenen de ladder op om mee te helpen huizen te bouwen en wat ze zoal niet deden.
    Nu ze , na een zwaar leven in een verzorging of verpleeghuis terecht zijn gekomen en velen hun pensioengerechtigde leeftijd niet eens mochten halen, nu met voor hen een leuk blad nog een beetje bijblijven, wordt hen dit ook nog afgepakt. Wordt er dan helemaal geen rekenschap meer gehouden met deze leeftijdscategorie ? Schandalig in 1 woord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *