Servicepunt langer thuis wonen geopend in Selwerd

zinn servicepunt eikenlaan-1Op 13 januari werd het nieuwe Servicepunt Langer Thuis Wonen officieel geopend aan de Eikenlaan te Groningen. In deze winkel, die geen winkel wil heten, kunnen ouderen zich laten voorlichten over ‘langer thuis wonen’. Het overheidsbeleid is erop gericht dat ouderen zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Dat stelt hen voor vragen en praktische uitdagingen. Het Servicepunt Langer Thuis is een initiatief van ZINN (ouderenzorg en thuiszorg) en gaat ouderen helpen om thuis op aangename wijze oud te worden.

ZINN heeft aansluitend op de opening van dit Servicepunt onlangs het Langer Thuis Pakket ontwikkeld. Dat is een pakket met tips en informatie, die het thuis wonen aangenamer maken. Ook als je ouder wordt. Tijdens de opening hebben tientallen ouderen uit de wijk Paddepoel een kijkje genomen in het servicepunt.

Vanaf heden is het Servicepunt alle werkdagen van 13.00-17.00 uur geopend. Adres: Eikenlaan 2-1, Groningen (recht tegenover zwembad De Parrel/Vensterschool).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *