Sky Abseilen op de Grote Markt voor Pink Ribbon

pinkribbonnieuwZamelt u op 5 oktober met uw collega’s, vrienden en/of familie geld in voor onderzoek naar borstkanker? Vanaf 10.00 uur vindt daarvoor op de Grote Markt een spectaculair evenement plaats: Sky Abseilen vanaf 40 meter hoogte! U kunt zich aanmelden via Pink Ribbon.

Wat is Sky Abseilen?

Op de Grote Markt staat een hijskraan die ruim veertig meter de hoogte ingaat. Deelnemers staan gezekerd boven op de hijsbak met de rug naar de buitenzijde. Via het abseiltouw glijdt u naar beneden in uw eigen snelheid en bij voorkeur geleidelijk. Er wordt niet gedoken, gesprongen of ergens tegen afgezet. Uiteraard krijgt elke deelnemer vooraf een uitgebreide toelichting op het abseilen en wordt tijdens de afdaling begeleidt.

100% naar onderzoek

Deelnemers aan dit spannende event laten zich voor minimaal € 100 sponsoren om zo geld op te halen voor borstkankeronderzoek. De volledige opbrengst gaat naar onderzoek naar uitgezaaide borstkanker dat onder andere door het UMCG wordt uitgevoerd.

Oktober is borstkankermaand

Het gehele jaar zet Stichting Pink Ribbon zich in – samen met haar partners, het Nederlandse bedrijfsleven en vele anderen – om (media)aandacht te vragen voor borstkanker en fondsen te werven. Met als hoogtepunt de maand oktober. In deze speciale borstkankermaand worden er door bedrijven en particulieren traditioneel veel acties en evenementen georganiseerd om aandacht te vragen voor borstkanker.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *