Sportpark Coendersborg de ontmoetingsplek voor jong en oud feestelijk geopend

Wijkbewoners ontmoeten, samen koffiedrinken of allerlei andere vormen van bewegen ontdekken? Dat kan vanaf vandaag 5 april op Sportpark Coendersborg. Elke dinsdagochtend van 10-13 uur staan de deuren voor u open. 

Vandaag opende wethouder Glimina Chakor de nieuwe ontmoetingsplek waar ze nog even meedeed met unicurl. Dit lijkt op curlen maar dan op een korte baan op vaste grond. Of wat dacht u van boccia? Dat is een soort jeu de boules maar dan met zachte ballen. Daar kun je zelfs aan meedoen vanuit een (rol)stoel.

Natuurlijk kunt u ook gewoon kijken hoe anderen het doen en daarvan genieten. Of kijken naar de senioren heren die een potje walking voetbal spelen of een praatje maken met de dames (50+), die dan gesport hebben. 

Foto’s Jan Hendrik van der Veen (Tekst gaat door onder de afbeeldingen)

Kortom genoeg te zien en te beleven en een mooie kans om (nieuwe) wijkbewoners te ontmoeten. De entree en 1e kop koffie of thee is gratis

Het adres is Kooiweg 3. Volg vanaf de Helperzoom de borden met “Ontmoetingsplek Sportpark”. Als u vervoer nodig heeft is er tegenwoordig een heel gemakkelijke oplossing: de Buurtvlinder. Dat is een auto met chauffeur waar u, als buurtbewoner gebruik van kunt maken.  De prijs van een enkele rit is € 1,-. U kunt de Buurtvlinder een dag tevoren bestellen via telefoonnummer: 050 2043510 of 06 24496515.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *