Stad neemt afscheid van Ruud Vreeman

nederland 2014, groningen, afscheid ruud vreemanIn een bijzondere gemeenteraadsvergadering van de stad Groningen werd vandaag afscheid genomen van burgemeester Ruud Vreeman. Een burgemeester die 14 maanden interim-burgemeester is geweest en rust heeft gebracht na een turbulente periode.

Ton Schroor was positief over de pro-actieve houding van Ruud Vreeman en prees hem om zijn coaching kwaliteiten. Vreeman kreeg van Schroor namens het college een zeefdruk en een dinerbon overhandigd.

De burgemeester neemt met weemoed afscheid en heeft de boodschap aan de stad Groningen, de stad met de minst laag geschoolde mensen maar ook veel mensen die afhankelijk zijn van de overheid. Een wens die hij al veelvuldig heeft verkondigt is de twee gezichten van de stad één te laten worden.

Alle foto’s van Siebrand Wiegman van het afscheid van vandaag: klik hier

Aansluitend aan de gemeenteraadsvergadering vond in Huize Maas het Afscheidsfeest voor burgemeester Vreeman plaats. Op verzoek van Ruud Vreeman gebeurt dat op een laagdrempelige, informele, vrolijke manier in Huize Maas aan de Vismarkt.

Zoals bekend is Ruud Vreeman een groot liefhebber van bluesmuziek. Vandaar dat geheel in zijn stijl in de grote zaal van Huize Maas de bluesband Lefthand Freddy optreedt. De presentatie van het feest is in handen van de bekende stadsjournalist Piet van Dijken.

Eén gedachte over “Stad neemt afscheid van Ruud Vreeman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *