Stadjer aangehouden voor overval pizzeria aan de Paterwoldseweg

politie achtervolging-8520De politie heeft woensdagavond laat een 44-jarige Stadjer aangehouden op verdenking op een overval op een pizzeria aan de Paterwoldseweg. Onderzoek moet uitwijzen of de man ook verantwoordelijk is voor een straatroof eerder die dag op een maaltijdbezorger in de stad

Een man kwam ’s avonds de pizzeria aan de Paterwoldseweg binnen en bedreigde vervolgens het aanwezige personeel. Hij eiste geld. Nadat hij dat had gekregen, ging de overvaller er op een scooter vandoor. Surveillerende agenten waren snel ter plaatse en in de Spaarnestraat zagen ze iemand bij een scooter staan die voldeed aan het opgegeven signalement. De 44-jarige werd daarop aangehouden en zijn scooter werd in beslag genomen. Eerder die middag was op de Koeriersterweg in de stad een maaltijdbezorger het slachtoffer geworden van een straatroof. Daarbij was onder andere zijn scooter buit gemaakt. Nader onderzoek moet uitwijzen of de 44-jarige verdachte ook hiervoor verantwoordelijk is.

De politie komt graag in contact met getuigen van de overval op de Paterwoldseweg en de straatroof op de Koeriersterweg. Heeft u iets gezien of informatie dat het onderzoeksteam kan helpen? Bel dan de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.